.

La victòria dels blaus contra el Morón no ha servit de res. Foto: CBT

El CBT no ha pogut mantenir la categoria. Calia un milagre que no s’ha produït. Massa combinacions. I és que el CBT no depenia d’ell mateix i avui s’havien de donar fins a tres resultats per arribar amb opcions de salvació a la darrera jornada de lliga.

Zamora guanyava a la pista de Navarra i convertia en estèril la victòria del CBT davant Morón i la seva afició. Els de Berni Álvarez disputaven un partit complet, que s’anotaven per 82 – 77.

El partit ha començat lent, amb els dos equips desaprofitant les primeres jugades d’atac. Marc Gimnénez ha estat el primer en decantar el partit a favor del seu equip, amb 4 punts consecutius. El CBT ho ha aprofitat per protagonitzar la primera diferència, amb triples de Dani i Salim per portar l’electrònic a l’11 – 4.

Morón ha gaudit llavors dels seus minuts per equilibrar el partit i posar-se a un punt dels blaus (14 – 13) a falta de poc més de dos minuts per finalitzar el quart. L’equip de Berni Álvarez ha sabut mantenir el cap fred per anotar-se el primer quart per 20 – 15.

El CBT ha iniciat bé els segons 10 minuts de joc, ampliant la renda fins als 9 punts. Nil Sabata ha treballat bé la zona, anotant amb facilitat. L’equip millorava en defensa i això ho traduien mostrant un atac implacable. Els blaus marxaven 10 punts per sobre, i mantenien aquest avantatge fins al tram final del quart. Marc Gimnénez i Dani Martínez feien aixecar el Serrallo, amb jugades de qualitat. Morón es treia la pressió de sobre per tornar a apropar-se perillosament en els darrers dos minuts de quart, però li resultaven insuficients per remuntar i el CBT tornava a emportar-se el quart per 42 – 39.

Els de Berni tornaven del descans amb les piles carregades i amb Nil Sabata liderant de nou l’atac dels seus. Els andalusos però, també iniciaven el tercer període amb força i convicció per capgirar el marcador. Els dos conjunts es mostraven més igualats que mai, i l’electrònic reflexava només un punt de diferència entre tots dos (47 – 46) quan es portaven gairebé cinc minuts jugats. El CBT pujava les línies defensives, i aquest fet tenia la seva recompensa ja que els blaus tornaven a recuperar cert avantatge. El treball de l’equip era intens, el que feia que els de Berni poguessin encarar el defintiu quart partint d’un 56 – 51.

Al CBT li quedaven 10 minuts per brindar a la seva afició la darrera victòria al Serrallo. I les coses es posaven de cara. Els de Berni assolien de nou i ràpidament un avantatge de +10, però encara quedava molt de quart per assegurar la victòria.

La concentració era màxima, i a poc a poc el CBT anava tancant el partit. La renda anava ampliant-se, i a falta de tres minuts els del Serrallo comptaven amb 14 punts de marge. Morón no donava el partit per perdut; apretava fins al límit els jugadors del CBT mentre intentava baixar la barrera dels deu punts. Els andalusos aconseguien entrar al darrer minut de partit amb vida, però els blaus sabien tancar definitivament el partit per assolir una victòria que seria insuficient per 82 – 77.