TOTS 21

Àngel Òdena (baríton); Carolina Fajardo (soprano), Roger Padullés (tenor) i Alan Branch (piano). Fotos: Teresa Olivé Climent

La Segona Edició del Castellvell Music Fest va comptar divendres passat amb la presència d’un cartell de luxe, amb Àngel Òdena (baríton); Carolina Fajardo (soprano), Roger Padullés (tenor) i Alan Branch (piano). El concert va superar l’amenaça de pluja sobre l’Ermita de Santa Anna, amb la presència de núvols que no van impedir fer brillar les estrelles dalt de l’escenari.

Estrena mundial històrica amb Miklós Rózsa com a protagonista

La vetllada es va encetar amb una estrena històrica, amb el trio de veus cantant 5 peces juntes del compositor cinematogràfic Miklós Rózsa, famós per bandes sonores com la de les clàssiques ‘Ben-Hur’, ‘Ivanhoe’, ‘El Cid’  o ‘Recuerda’

El repertori d’òpera va comptar amb el pròleg d’I Paglliacci’, amb un Òdena brillant a l’hora de transmetre la turmentada vida interior del personatge.

En el seu torn, Carolina va interpretar ‘Ebben’, la peça més coneguda de l’òpera ‘La Wally’, aconseguint l’admiració dels presents.

Per la seva banda, Padullés va escollir l’ària ‘El meu cor és tot teu’ (‘Dein ist mein ganzes herz’), interpretada en alemany d’una forma meravellosament lírica i elegant.

Cal destacar a Carolina i Roger en el rol de Mimí i Rodolfo, duet que els va permetre traslladar l’auditori les emocions d’O suave fancuilla’ de ‘La Boheme’. Per a sorpresa de tothom, van baixar de l’escenari i van entrar a l’Ermita, convertida en unes golfes de París, per fer-se acompanyar de l’acústica i expressar la senzillesa de la intimitat del seu amor.

Com a traca final el trio va cantar ‘Funiculí, Funiculà’, plena de vigor i fent participar un públic contagiat de la melodia napolitana.

El concert es va cloure amb agraïments a tots els participants per part del director artístic del Festival, Daniel Sanxis, i especialment a l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, i al regidor de Cultura, Jordi Jové, per la seva contribució un any més a la difusió de la cultura.

Mayo Lorda