.

El jugador d'squash Nilo Vidal. Foto: Cedida

El jugador d’squash Nilo Vidal. Foto: Cedida

Nilo Vidal, jugador de l’EuroSport de la Pineda, ha guanyat la Copa d’Espanya d’Squash en la categoria sub-19, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Fuengirola, Málaga. Vidal, número 1 del rànquing català i espanyol de la categoria, era el favorit i va complir el pronòstic aconseguint el títol en la seva última temporada com a jugador junior. Vidal no va perdre cap joc en el torneig, i va vèncer Augusto Ortigosa als quarts, Sartus Hall a semifinals i Cristian Romero en la final, tots per 3-0.

Nilo, que fa pocs dies va aconseguir arribar als quarts de final a Malmö, Suècia, en el Nordic Junior Open, un dels super-series de més prestigi internacional, jugarà els propers mesos diversos tornejos del circuit europeu.