TOTS 21

Dani Sordo/Cándido Carrera (Hyundai i20 Coupe WRC). RallyRACC 2021

La darrera jornada ha començat amb Dani Sordo-Cándido Carrera (Hyundai i20 Coupe WRC) marcant el millor crono als dos primers trams del matí, Santa Marina (9,10 km) i Riudecanyes (16,35 km). Això els ha permès superar Sébastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC) a la classificació provisional en la lluita per la tercera posició.

Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe han començat el dia amb molta regularitat, i refermen la primera posició provisional que ja ocupa el seu Hyundai i20 Coupe WRC des del cinquè tram del Rally, cap al final del primer dia.

Elfyn Evans-Scott Martin (Toyota Yaris WRC) continuen segons quan encara falta el bucle definitiu, que començarà un cop els vehicles hagin passat per l’assistència de PortAventura World a partir de les 9:14. La llum verda per a la segona passada per Santa Maria s’encendrà a les 10:29 hores, i la de Riudecanyes -l’última del Rally i a més la Power Stage que atorga punts addicionals als primers cinc classificats- està prevista a les 12:18.

Pel que fa als pilots de casa, Nil Solans-Marc Martí estan fent un ral·li molt sòlid, tot i que ara van vuitens i una mica més allunyats de la sisena plaça a què aspiren.

Classificació provisional després del TC15 (queden 2 especials)
1-Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupe WRC), 2h18’56.4
2-Elfyn Evans/Scott Martin (Toyota Yaris WRC), a 20.6
3-Dani Sordo/Cándido Carrera (Hyundai i20 Coupe WRC), a 39.0
4-Sébastien Ogier/Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC), a 40.6
5-Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC), a 1’25.4