.

.

TOTS 21

Niños jugando en taller de NENOOS.

Niños jugando en taller de NENOOS.

Després d’un curs ple de descobriments gràcies a l’àbac Soroban, el Brain Gym i altres jocs educatius com el Lupo o el Tangram, els alumnes de NENOOS Tarragona participaran en una gran festa per acomiadar el curs. Els alumnes de la província tarragonina demostraran els coneixements adquirits al llarg del present curs: realitzaran coreografies de Brain Gym, demostraran la seva rapidesa a l’hora de realitzar operacions en àbac, les seves habilitats amb el càlcul mental i la seva rapidesa i concentració amb un exercici de flash cards. En finalitzar la demostració, es procedirà a la ja tradicional entrega de diplomes, que certifica el passi de nivell. L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de maig a les 10 del matí a Cal Massó (Carrer Pròsper de Bofarull, 7 Reus).

El mètode NENOOS va arribar a Tarragona fa 2 anys; un mètode educatiu integral que desenvolupa la intel·ligència d’una manera divertida i eficaç. Promou el desenvolupament integral dels seus alumnes en 3 dimensions a través d’un enfocament global MIND + BODY + EMOTION.
Gràcies a la filosofia NENOOS d’aprendre jugant, els alumnes es diverteixen alhora que aprenen, incrementant el seu rendiment acadèmic enfront del fracàs escolar, i maximitzant les possibilitats d’èxit futur. El mètode NENOOS millora la concentració, la resolució de problemes, la memòria, la creativitat i la lectura. Perquè la implementació de NENOOS sigui completa i reeixida, compta amb professors específicament qualificats que han rebut una formació específica i han estat sotmesos a continus controls de qualitat.