.

Una publicació del Centre d'Estudis d'Altafulla

L’Institut Ramon Muntaner i la Biblioteca de Tarragona creen un espai de debat sobre la cultura i la recerca local tarragonina i de les Terres de l’Ebre, que duu peer títol ‘Finestres al Territori’

El naixement d’aquesta activitat, de caire anual, tindrà lloc dimarts vinent a la seu de la biblioteca on es presentaran diferents revistes de recerca local i comarcal.

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Biblioteca Pública de Tarragona han organitzat per al pròxim dimarts 25 de febrer a la seu de la mateixa biblioteca l’acte Finestres al Territori. I Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l’Ebre. Collita 2013.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar vida a un espai anual de debat entorn a la cultura i la recerca local de Tarragona i les Terres de l’Ebre a través de la presentació de publicacions periòdiques realitzades des dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal i que compten amb el suport de l’IRMU i la Fundació Privada Mútua Catalana.

Segons els organitzadors, “les publicacions són una de les principals eines dels centres d’estudis per a difondre les seves recerques i les notícies culturals del seu entorn. A través d’aquestes revistes els centres ens obren ‘finestres al territori’ i des de fa uns quants anys també ‘finestres virtuals’ ja que moltes d’aquestes publicacions són accessibles a text complet a www.raco.cat”.

En l’acte de dimarts es presentaran les revistes “Estudis Altafullencs” 37, del Centre d’Estudis d’Altafulla, a càrrec de Salvador J. Rovira; “Lo ViOlí” 15, del Centre d’Estudis del Priorat, a càrrec de Jaume Borràs; “Aplec de treballs” 31, del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà, a càrrec de Josep M. T. Grau; “Raïls” 29, del Centre d’Estudis d’Ulldecona, a càrrec de Núria Sauch; “Recull de treballs” 14, del Centre d’Estudis Sinibald de Mas de Torredembarra, a càrrec de Lluís Català; “Lo Floc” 206, del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, a càrrec d’Anton-Marc Caparó, i “Miscel·lània del CERE” 23, del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, a càrrec de Montserrat Anguera.