.

.

TOTS 21

Imatge virtual del nou hotel que s’esta aixecant al Pòsit de Cambrils. Foto: Cedida

En un moment d’incertesa, el grup d’empreses Natarent, promotor de varis projectes turístics a Cambrils, ha volgut donar suport a la recuperació econòmica del sector anunciant detalls de la construcció que està duent a terme actualment de tres nous actius d’allotjament turístic d’alta gamma que seran operats per la cadena ALEGRIA HOTELS, grup que ja compta amb quinze hotels més a les costes de l’Estat.

El primer en entrar en servei, aquest mes d’agost, serà l’ALEGRIA Cambrils CHIC! Apartments. Es tracta d’un edifici d’ús exclusiu com apartaments turístics, de dotze unitats en total i categoria tres claus. Tots disposen de balcó privat, minibar i caixa forta. S’ubica a l’antic “Hotel Príncep”, completament rehabilitat i adaptat al nou ús.

Per la seva banda, l’ALEGRIA Hotel Pòsit es construeix actualment a tan sols cent metres de l’anterior, a la plaça del mateix nom, antiga seu de la Confraria de Pescadors de la ciutat. Es tracta d’un projecte llargament esperat i que, finalment, obrirà les seves portes el 2022 amb 67 habitacions (10 de les quals, suites d’entre 23 i 36 m2 ) i 4 estrelles. La seva construcció permetrà donar continuïtat al teixit urbà integrant un edifici de més de 4.200 m2 de superfície construïda, amb planta Baixa i quatre alçades, que no esgotarà ni l’edificabilitat ni l’altura màxima permeses.

La seva singularitat vindrà donada per dos elements espectaculars: la façana sobre la plaça i un gran atri interior de tres plantes d’alçada. A més, disposarà d’un restaurant en planta baixa obert a la ciutat, gimnàs, piscina desbordant, pool bar i una sala mirador panoràmica a l’última planta, habilitada per a reunions o com esmorçador. El 50% de la superfície en planta baixa es destinarà a usos comercials que col·laborin a revitalitzar el centre de Cambrils.

Finalment, el futur ALEGRIA Hotel la Llosa també està actualment en construcció sobre el que es considera l’últim sòl disponible davant de la platja a Cambrils. Quan entri en servei, a finals de 2021 o principis de 2022, disposarà de 90 habitacions de quatre estrelles Superior i s’integrarà a una zona residencial i hotelera plenament consolidada. Es tractarà d’un edifici a quatre vents, d’arquitectura singular i amb vistes sobre el mar.

Comptarà amb piscina exterior, gimnàs, zona Wellness i una sala de conferències amb llum natural. L’elecció dels materials i la composició dels espais cerca transmetre la sensació de privacitat, descans, atemporalitat i qualitat associada a productes naturals com la fusta o la pedra natural.

Redacció