.

.

TOTS 21

Des de les 10 del matí fins a les 14 hores les assistents van gaudir de la jornada d'activitats esportives i nàutiques organitzades pel RCNT

Des de les 10 del matí fins a les 14 hores les assistents van gaudir de la jornada d’activitats esportives i nàutiques organitzades pel RCNT

Més de 160 dones van participar als actes de celebració del Dia de la Dona organitzats pel Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT). Des de les 10 del matí fins a les 14 hores les assistents van gaudir de la jornada d’activitats esportives i nàutiques organitzades pel RCNT que, per primer cop en 140 anys d’història, presideix una dona, la regatista Andrea Mazzanti.

Les assistents, de totes les edats, van fer un petit tastet de l’àmplia oferta lúdic i esportiva del RCNT. Organitzades per grups, van començar les diferents activitats que van consistir en jugar a pàdel, classes dirigides, sortides en veler, bateig de rem en llagut. El matí va finalitzar amb una última classe de ioga, que es va realitzar a l’espai de la piscina del club.

L’acte va finalitzar amb un brindis de la recent presidenta del club, Andrea Mazzanti, qui va agrair l’assistència a totes les dones i l’entusiasme amb el que van participar a totes les propostes.