.

Una imatge de la sortida de la cursa

La Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic segueix superant el rècord de participació any rere any. En la present edició, la quarta, més de 900 atletes, entre adults i infantils, van prendre part en la sortida de la cursa de l’atletisme del Nàstic. La jornada es va iniciar amb la sortida de la cursa de muntanya de 10 km, i cinc minuts després, la cursa urbana de 5 km.

En la prova urbana, el primer en creuar la línia de meta va ser Naoufal Erraoui, mentre, Carolina Menéndez va ser la primera noia. Pel que fa a la cursa de muntanya, Gabriel Alandete es va proclamar vencedor en categoria masculina i Ester Casajuana la guanyadora de les fèmines.

Cal agrair la coorganització de la modalitat de 10 km de muntanya a Athletic Track Mountain, i a Athletic Events, l’organització un any més de la festa de l’atletisme grana.