.

.

TOTS 21

El Nàstic no ha estat sol a l'Estadi Municipal

El Nàstic no ha estat sol a l’Estadi Municipal

El tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, s’ha mostrat resignat per la derrota patida davant del CF Reus. Moreno s’ha lamentat pels “petits detalls que han marcat el partit”. El Nàstic no ha estat sol en el derbi, acompanyat per 355 seguidors que s’han deixat sentir en molts moments de l’encontre.

Vicente Moreno ha fet una valoració de la derrota que “no pot ser positiva. Havíem de sumar els tres per sortir del descens i també era important per l’afició brindar la victòria”. El tècnic valencià s’ha lamentat perquè “tot s’ha donat en contra a la segona meitat. Amb l’expulsió de Xavi Molina, o el penal no xiulat a Juan Muñiz. Sabíem que els detalls acabarien marcant el partit”.

Moreno ha estat ferm afirmant que “evidentment, l’expulsió de Xavi Molina ha condicionat. Només queda felicitar al Reus perquè ha fet un bon partit”. Moreno ha acabat amb la reflexió de que “no tinc cap dubte de que sortirem de la situació en la que estem. Ja estem pensant en el duel davant del Cadis. Si es guanya, es veurà tot més diferent”.
Per la seva banda, el tècnic del CF Reus, Natxo González, ha confessat que “era important guanyar en aquest moment. Ens emportem el derbi i fem feliç a molta gent. I a més per la forma en que s’ha fet”. Per a Natxo, “el resultat de 1-0, s’ha quedat curt. Podríem haver sentenciat amb dos o tres gols més”.

355 veus no són suficients
El Nàstic no ha estat sol al Municipal. 355 fidels han acompanyat a l’equip, esgotant les entrades que el club disposava per aquest partit. Molts d’ells s’han apropat a Reus a primera hora del matí per agafar forces amb un bon esmorzar. Els seguidors granes estaven col•locats al lateral i en moments puntuals s’han deixat sentir. L’ambient viscut a l’Estadi era de gala, però com és lògic, l’afició rival s’ha deixat sentir més per nombre i pel favorable del marcador.

Joan Castell