.

.

TOTS 21

Josep Brunet Vallvé. Foto: Facebook

Els Pallaresos ha acomiadat aquest matí de dijous, 16 de juliol, el que va ser alcalde entre els anys 1991 i 1997, Josep Brunet Vallvé. Aquest moria la matinada de dimecres als 88 anys.

El seu adéu ha estat molt sentit a la localitat, i força veïns consideren que va ser ‘el millor alcalde que ha tingut Els Pallaresos’. Expressions com ‘vaig tenir el plaer de treballar amb ell durant quatre anys de legislatura, va ser un referent i un exemple a seguir com a alcalde. Una persona senzilla, molt propera a tots els ciutadans, atenta i responsable’, feta per la secretària accidental de l’Ajuntament, Sandra Obiol, han sovintejat a les xarxes socials.

La secretària accidental va entrar a l’Ajuntament en 1994 i va coincidir amb Brunet fins a 1997. En conversa amb Tarragona21, el definia com ‘una persona molt atenta, molt dolça, conciliadora, no aixecava mai la veu i no tenia mai una negativa, sempre buscava solucions’. Pagès de professió, ‘anava a les sis del matí a els seves vinyes i a les vuit ja era a l’Ajuntament’, recorda. ‘Sempre mirava pel bé dels ciutadans, era molt educat, atent’, subratlla Obiol.

Encapçalat per l’alcalde, Xavier Marcos, regidors i regidores del consistori han assistir al sepel.li, com també exalcaldes, com Enric Martínez -amb qui va compartir mandat-, Claudi Domènec, Anna Maria Ramos i Pep Nolla.

Entre les mostres de condol figuren les de l’Ajuntament i les de l’Associació de Jubilats dels Pallaresos, d’on era soci, a través del seu president, Jaume Parés.

J. Garcia