.

.

TOTS 21

La regidora Carmen Pozuelo. Foto: Cedida

La regidora Carmen Pozuelo. Foto: Cedida

Carmina Pozuelo Blanco, regidora de l’Ajuntament de Reus del grup municipal del PSC, ha mort aquest dissabte 31 de desembre fruit d’una llarga malaltia. En senyal de dol institucional, l’Ajuntament de Reus ha penjat la bandera de la ciutat amb un crespó negre al balcó del palau municipal; i l’alcalde lliurarà a la família la bandera de la ciutat. També queda anul·lada la recepció ins titucional a l’Home dels Nassos. La cerimònia de comiat serà demà, 1 de gener, a les 12.30h al Tanatori Municipal de Reus.

Pozuelo ha estat regidora del grup municipal del PSC des de l’any 2017, i des de llavors ha treballat per la ciutat, principalment des de propostes vinculades a temàtiques socials i mediambientals.

Nascuda a Reus, de família treballadora vinguda de Cuenca, estava casada i era mare de dos fills. Pozuelo s’havia implicat amb entitats d’estudiants, amb l’esplai Sol i Vista, amb associacions de veïns i amb l’AMPA de l’escola dels seus fills. També va col·laborar com a sòcia en diferents ONGs i fundacions.

Afiliada al PSC després d’anar a les llistes com a independent, va formar part de l’executiva de l’agrupació local i era corresponsable de la sectorial de medi ambient i defensa animal.