.

.

TOTS 21

L’acció tindrà lloc dissabte 11 de maig al bosquet del carrer Làrix, de la urbanització Pi Alt

L’acció tindrà lloc dissabte 11 de maig al bosquet del carrer Làrix, de la
urbanització Pi Alt

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit, un any més, a la campanya Let’s Clean Up Europe, que arriba enguany a la sisena edició. Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Amb aquest objectiu, i coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, s’ha organitzat una neteja popular dissabte 11 de maig al bosquet del carrer Làrix, de la urbanització Pi Alt.

L’acció de neteja s’iniciarà a les deu del matí i està prevista que s’allargui fins a les 12 del migdia. El punt de trobada és el carrer Làrix amb el carrer Boix Grèvol. Els participants rebran guants i bosses de plàstic per poder recollir els residus que posteriorment seran separats per poder fer la recollida selectiva. També se’ls obsequiarà amb un petit esmorzar i alguna sorpresa més que servirà per conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest sentit, aquesta iniciativa, que en edicions anteriors s’havia dut a terme en espais naturals com l’Estany Gelat o marges de barrancs del municipi, es presenta com una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre la generació de residus i contribuir a la millora del comportament de la població.

Davant la importància de conscienciar sobre aquests temes des de la infància, l’Ajuntament col·labora també amb els centres educatius del municipi per impulsar altres accions de neteja que serveixin per donar visibilitat a la problemàtica, que tindran lloc els pròxims dies en el marc també de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.