TARRAGONA 21

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha celebrat avui la primera edició de la Festa de la Infància donant la benvinguda als 94 nadons del municipi que han nascut enguany, en dos actes consecutius al poliesportiu de Mont-roig i al pavelló de Miami Platja. El consistori ha convocat a les famílies dels nouvinguts a qualsevol dels dos equipaments per regalar-los un sonall de record.

L’homenatge als mont-rogencs més joves s’ha fet coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. A banda d’aquest acte, durant tot el matí els nens han pogut gaudir dels inflables que s’han instal·lat als dos pavellons, i també fent manualitats com ara pintar bosses, globus i quadres. Més de 600 persones han passat pels dos recintes al llarg del matí.

El cartell de la II Festa de la Infància serà un dels dibuixos que els nens han fet avui

El consistori preveu donar continuïtat a aquesta festa en els propers anys. Si avui s’ha convocat als infants nascuts entre l’1 de gener i el 31 d’octubre, en la propera edició es convidaran els que ho hagin fet entre l’1 de novembre d’enguany i el 31 d’octubre de 2017. Precisament, una de les activitats pels nens assistents ha estat un concurs en què el dibuix guanyador (a partir d’una votació) tindrà com a premi ser el cartell de la segona Festa de la Infància.

Nous parcs infantils a la plaça Miramar de Mont-roig i la de les Oliveres de Miami

En el marc de la festa d’avui, l’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, ha anunciat que l’any que ve l’Ajuntament construirà dos parcs. Un es farà a la plaça de les Oliveres de Miami Platja amb fons del Pla de Barris, i l’altre substituïrà el que hi ha a la plaça Miramar (coneguda també com la «plaça Nova»). A banda, es farà un pla d’arranjament i millora de la resta de parcs municipals, que té un pressupost de 100.000 euros.

Romà Rofes