.

.

TOTS 21

Un moment de la sessió penària celebrada avui

El ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha aprovat aquest migdia una modificació de crèdit per complementar amb 600.000 euros més la partida pressupostària per a la construcció d’un centre sociocultural a Mont-roig.

Sumant els 400.000 euros que hi havia actualment, queda una partida d’un milió d’euros al pressupost d’aquest any per a la construcció del nou equipament, que ampliarà els espais disponibles per a acollir activitats de caràcter sociocultural i festiu.

El centre està pensat també per a les entitats del municipi que actualment manquen de locals propis on desenvolupar les seves activitats o celebrar els seus actes. També donarà resposta a les activitats de l’Ajuntament que actualment es duen a terme al Pavelló, evitant així les dificultats que ara es presenten a l’hora de compatibilitzar-les amb les esportives.

El projecte preveurà una superfície aproximada de 1.200 metres quadrats en dues plantes i la construcció en dues fases. A la primera es construirà un auditori principal i despatxos per a entitats. En una segona fase es podria ampliar la planta baixa per albergar-hi un espai destinat a la gent gran o altre tipus d’activitats.

L’alcalde, Fran Morancho, ha explicat que la redacció del projecte ja s’ha adjudicat a un despatx d’arquitectura i es començarà a treballar en les pròximes setmanes. A més, es preveu elaborar el projecte consultant les entitats de Mont-roig, que han de fer ús de les instal·lacions.

La modificació de crèdit s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups menys el PDeCAT, que s’ha abstingut. Una modificació que, a més, també preveu dotar de pressupost la compra del solar del casino, amb 67.000 euros, la compra de mobiliari urbà amb 17.000 euros, la compra de contenidors amb 38.500 euros i 17.000 euros per a amortitzar deute, entre d’altres.