.

.

TOTS 21

El regidor de Cultura, Jordi Jové, junt a Mònica Escuer i altres assistents a l’acte. Foto: Tots21

L’Ajuntament de Castellvell dedica fins a dues setmanes a celebrar el Dia Internacional de la Dona, que tindrà el punt culminant el dia 8 a les set de la tarda amb la lectura del Manifest, que es farà a la sala polivalent de l’edifici consistorial. Aquest dijous, l’escriptora i poetessa Mònica Escuer inaugurava amb la lectura dels seus poemes els actes amb la posada de llarg d’una exposició que té com a marc l’Ateneu Popular i s’allargarà fins al dia 16.

Es tracta de la mostra ‘Una literatura pròpia, dones escriptores’, un reconeixement visual a les aportaciones que algunes escriptores han fet a la literatura catalana i universal.

Altrament, el dia 10 de març, a les 19.30h, el Casal d’Entitats serà l’escenari del monòleg “Fem(hi) humor”, a càrrec de Cristina Codina. I els dies 6, 13 i 20 de març, de 19h a 20.30h, també s’han programat Càpsules d’autodefensa, una activitat gratuïta que es durà a terme a l’Ateneu Popular i que pretén crear un espai femení on poder compartir experiències, potenciar l’autoestima de les dones i aprendre eines per poder defensar-se. Per a assistir-hi cal fer una inscripció prèvia a l’eventbrite de l’Ateneu.

J. Garcia