.

Molina i Suzuki en el partit contra l’Alavés de la passada temporada. Foto: Nàstic

El gol de la victòria del Nàstic davant del Saragossa va nèixer d’una connexió que es va convertir en vital la passada temporada, però que enguany s’havia debilitat. Xavi Molina i Suzuki van formar una de les parelles de centrals més segures i sòlides en el tram decisiu de la passada temporada. Ara, Merino els recupera per la causa.

Corria el minut 73, quan un córner botat per Tejera al primer pal, el pentinava Xavi Molina al segon, on tot sol, el samurai Suzuki enviava al fons de la xarxa el seu primer gol amb la samarreta grana. Un gol especialment valuós. Acabaria donant els tres punts i permetria al Nàstic sortir del descens 162 dies després.

Un gol que suposa una injecció de confiança per a dos jugadors discutits fins al moment. En els passadissos del Nou Estadi eren alguns dels assenyalats per no estar al nivell exhibit la passada temporada. I és que la dupla Suzuki Molina va ser essencial per convertir al Nàstic de Moreno en un dels conjunts més sòlids defensivament.

Aquesta temporada, però, cap dels dos sembla haver trobat aquell punt de forma desitjat. La confiança hi té molt a dir. I la solidesa i sacrifici defensiu de l’equip en el primer tram de la temporada també. Tot i això, el japonés és el segon jugador amb més minuts, amb un total de 2.160 en 24 encontres, tots ells com a titular sent utilitzat tant com a central i com a lateral dret.

El de la Canonja ha disputat un total 1.335 minuts, repartits en 16 partits, 15 com a titular. Molina ha perdut cert protagonisme amb l’arribada de Juan Merino. El tècnic, però, sempre ha lloat l’actitud, el compromís i el treball del capità grana. Ara, amb la lesió de Luismi té una oportunitat per recuperar un lloc en l’onze com a migcentre pressumiblement. I prova d’això, és la gran segona part que va quallar a la Romareda.

Es farà difícil veure la dupla Suzuki – Molina a l’eix de la defensa, però la seva connexió en jugades d’estratègia pot seguir donant punts.

Luismi pateix una lesió fibril·lar en el bíceps femoral

Per altra banda, aquest dimarts s’ha conegut que Luismi té una lesió fibril·lar en el bíceps femoral de la seva cama dreta. El temps de baixa estimat en aquests casos és de 3-4 setmanes, però sempre depenent de la evolució del jugador.