.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 10 de setembre torna el Mercat de Nit. A partir de les 20.00h i fins ben entrada la matinada, el Mercat Central de Tarragona i la Plaça Corsini acolliran la 3a edició de l’esdeveniment, que enguany serà un dels primers actes previs de Santa Tecla.

El Mercat de Nit comptarà enguany amb l’acompanyament musical de Lluís Gavaldà, DJ Poppy i DJ The Jef, que escolliran la música per acompanyar una proposta gastronòmica formada per més de 40 tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central. La moneda oficial de la nit tornarà a ser el tradicional “amparitu”, que ja es pot adquirir de forma anticipada a la parada de La Teca i la Meca del mercat. També s’habilitaran punts de venda d'”amparitus” el mateix dissabte 10 de setembre a la Plaça Corsini i al carrer Colom en horari de 10.00 a 14.00h i a partir de les 19.00h.

Així doncs, aquest dissabte i després de dos anys, el Mercat Central tornarà a obrir excepcionalment fins a mitjanit, per donar pas posteriorment a un bon tast musical a Plaça Corsini fins les 03.30h.

El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que “després dels darrers dos anys, Tarragona té més ganes que mai de celebrar una Santa Tecla memorable. Per això des de l’empresa de Mercats s’han destinat molts esforços en recuperar un acte que marca l’inici de les festes i que s’ha convertit en un dels més populars del programa. Convidem a tots i totes els tarragonins i tarragonines a anticipar-se i adquirir els seus “amparitus” abans del dia 10. Moltíssimes gràcies a tots i totes les paradistes, que porten setmanes preparant les seves propostes gastronòmiques per què el Mercat de Nit torni a ser un èxit i el Mercat Central un punt neuràlgic de la festa major de Tarragona”.

Aparcament a Plaça Corsini i got reutilitzable

Cal recordar que l’aparcament de Plaça Corsini estarà obert durant el Mercat de Nit amb una tarifa de cap de setmana de només 0,50€/hora. L’aparcament no tanca a les nits.

D’altra banda, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte dels residus, el Mercat de Nit comptarà amb gots reutilitzables, que es podran dur de casa o adquirir-los als punts de venda d'”amparitus”, a les pròpies parades del mercat o a la parada de La Teca i la Meca, que estarà oberta durant tot l’esdeveniment.

Redacció