.

.

TOTS 21

Mireia López, especialista en la disciplina de tanques, es va penjar el bronze en categoria Sub23 Foto: CAT

Aquest cap de setmana, la Mireia López representava al Club Atletisme Tarragona en el Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria Sub23 i absoluta celebrat a Sabadell.

López, especialista en la disciplina de tanques, es va penjar el bronze en categoria Sub23 i va ser quarta en categoria absoluta en el pentatló femení amb una marca total de 3233 punts, el que suposa un nou rècord del club tarragoní i marca personal.

L’atleta entrenada per Àlex Mancheño es va imposar en els 60 metres tanques, parant el cronòmetre en 8,59 segons, el que representa una nova millor marca personal i un nou rècord del club tarragoní. Va ser tercera en el llançament de pes, amb un millor registre de 9,51 metres, el que suposa una nova millor marca personal.

L’atleta tarragonina va ser cinquena en salt de llargada amb un millor salt de 5,22 metres; setena en 800 metres llisos, amb un registre de 2’36”24 el que suposa una nova millor marca personal; i quinzena en el salt d’alçada amb una marca d’1,39 metres.

Redacció