.

CD MIRANDÉS 0 – NÀSTIC 1

w_900x700_29175928_trf4712

Un gol a última hora de Jose Naranjo deixa el Nàstic quart classificat de la segona A després de quinze jornades de lliga.

Una jugada aïllada al final del partit per un equip que va creure en la victòria en els darrers minuts, va servir per sumar tres punts més per un Nàstic que suma la segona victòria fora de casa després de superar 0 a 1 al Mirandés.

Els de Vicente Moreno sumen vint-i-cinc punts després de quinze jornades o el que és el mateix la meitat de punts dels que es necessiten per aconseguir la permanència.

Amb un estat del terreny de joc en difícils condicions per jugar el futbol més precís que li agrada al Nàstic, els grana i el de Mirandés van jugar una primera part sense gens de joc i sense cap xut entre els tres pals ni part dels locals ni dels tarragonins.

Vicente Moreno va apostar novament per jugar amb un “trivot” defensiu amb Xavi Molina per darrere de Tejera i Rocha i amb Pablo Marí de nou a l’onze inicial al costat de Iago Bouzon.

L’única arribada a porta, un tímid xut de Palanca que va sortir desviat a la porteria de Raúl Fernández, el va fer Miguel Palanca als onze minuts de partit.

A la segona part no massa més de futbol però en els darrers minuts els canvis van servir per veure un Nàstic més ambiciós i amb ganes d’anar a buscar la victòria. De fet el gol de Naranjo és després d’una assistència d’Emana, dues de les cares noves de la segona part.

Vicente Moreno reconeixia a l’acabar el partit que l’equip tenia clar com s’havia de jugar en un camp con Anduva i amb un equip com el Mirandés que encara no havia perdut cap partit com a local. Els grana miren cap amunt després d’aquest començament prometedor de temporada.

El Nàstic rebrà la setmana que ve a l’Almeria, dissabte a dos quarts de nou del vespre amb la possibilitat fins i tot de ser líder de la segona A.

Celebració del vestidor grana cantant Vergüenza Ajena via @daviersuker

La Fitxa:

CD Mirandés: Raul Fernández, E.Galan, Alex Ortiz, Corral, Ruper, Gorka Kijera, Euguaras, Nestos Salinas, Sangoli (Abdon Prats min56), Lago Jr (Ion Velez min70), Alex Garcia.

Nàstic: Reina, Xisco, Pablo Marí, Iago Bouzon, Mossa, Xavi Molina, Tejera (Emana 67min), Rocha, Rayco (Xisco M. min84), Palanca (Naranjo min56), Alex López.

Àrbitre: Ais Reig. Targetes Grogues: Abdon Prats pel Mirandés; Tejera, Xisco Campos pel Nàstic.

Gols: 0-1 Naranjo (min93)

Estadi: Anduva 3.192 espectadors.