.

.

TOTS 21

Miquel A. Granero

L’Assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya als Pallaresos va elegir Miquel Antoni Granero, que n’és el president de la Secció Local, per liderar la candidatura que ERC presentarà a les eleccions municipals de 2015. Aquesta candidatura vol ser “una llista oberta i transversal”, vist l’èxit de la coalició electoral de les eleccions europees del 25 de maig, en les que per primera vegada la llista d’ERC, juntament amb Nova Esquerra Catalana (NECat) i Catalunya Sí, va guanyar als Pallaresos amb 338 vots.

A l’Assemblea d’ERC, Granero va expressar que caldrà esperar a possibles coalicions amb altres grups polítics als que ERC “està totalment oberta”. En aquest sentit, cal dir que el qui fou candidat al Parlament Europeu, representant de Nova Esquerra Catalana i veí dels Pallaresos, Vicent Villena, va assistir a l’assemblea com a convidat.

Miquel A. Granero serà per primer cop cap de llista d’ERC als Pallaresos. Els militants li van donar suport unànime. Ell es va comprometre a què en l’any que queda fins als comicis de maig de 2015 estructurarà un calendari de treball amb la intenció de mantenir reunions amb les associacions del poble, veïnals, culturals,… per copsar les seves necessitats i composar, paulatinament, un programa electoral de la candidatura republicana i independentista.

Granero va néixer el 1951 als Pallaresos. Casat, és pare de dos fills. La seva formació acadèmica és de delineant industrial i posteriorment llicenciat en psicologia.