.

.

TOTS 21

El santuari del Llorito

L’ONCE organitza el proper diumenge 1 de juny la tradicional Pujada al Llorito. Amb el lema ‘Tarragona per la integració’, s’estima que unes mil persones realitzaran aquesta cursa popular, que enguany arriba a la seva 25a edició. La sortida serà a les 9.30 h des de davant del Port Esportiu de Tarragona i recorrerà el Passeig Marítim Rafael Casanovas fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut són 6.900 metres.

Les inscripcions es poden realitzar a la Direcció de Suport de l’ONCE a Tarragona (Rambla Vella, 10) i a Esports Armobal, (C/ Cambrils, 4 de Reus) al preu de 5 euros per persona. Com a novetat aquest any també us podeu inscriure a través de la web http://www.tretzesports.com.

Per donar una millor qualitat a la cursa, aquest any es tornarà a córrer amb xips, com ja es va fer en edicions anteriors, que ofereixen precisió total als temps de les classificacions. Els inscrits a través de la web hauran de recollir tant el dorsal como el xip el dia de la cursa a la sortida, de 8.15 a 9.15 hores. A la resta de participants se’ls entregarà al moment d’inscriure’s.

L’organització és a càrrec de l’ONCE de Tarragona i enguany compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona, Repsol, La Caixa, Dow Chemical, Atkins, Cooperativa Unió, Pilsa Alentis, Altrad, FCEC, Port Tarragona, Tot Ruta, Coca Cola, Fiat Motor 23, Panishop, Noel, Otis i Santuari del Loreto.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants tindran un obsequi i podran  gaudir d’un esmorzar col·lectiu. A més a més amb el número del dorsal es realitza un sorteig de regals.

Des que es va iniciar la prova, la seva participació ha augmentat progressivament. A la primera edició varen ser 75 els atletes que van realitzar el recorregut. Al 2004 el nombre d’inscrits va sobrepassar les 900 places. El 2014 es preveu una participació propera al miler de persones.

Els resultats es penjaran a la pàgina del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (www.tarragonaesports.cat) i a la web http://www.tretzesports.com