TOTS 21

Imatge durant un dels tallers refrescants aquest matí. Foto: Noelia Merino

Miami Platja ha celebrat aquest dissabte la festa de l’Avinguda de Barcelona, durant més de dotze hores els carrers s’omplen per gaudir de les festes de Sant Jaume del 19 al 28 de juliol. La coneguda com Festa de la N340 s’ha transformat en la Festa de l’Avinguda de Barcelona, proposta estrella d’aquesta festa major amb un canvi d’ubicació, el nou centre urbà.

Ahir van donar el tret de sortida amb el pregó de festa major a càrrec de l’esportista local Ivan de Nova, jugador del Nàstic de Tarragona, i el concert de l’orquestra Atalaia. Enguany també s’ha volgut potenciar la música i els concerts a la Pèrgola de la Platja Cristall, tenen l’objectiu d’oferir activitats que permetin gaudir de la música i el paisatge al costat del mar.

La festa de l’Avinguda de Barcelona omple el tram remodelat d’espectacles al carrer amb música i actes per tots els gustos. La festa serà en un total de vuit carrers que es troben a prop de la carretera principal.

Les activitats que podem trobar aquest cap de setmana són tallers infantils, que reben el nom de tallers refrescants, actuacions musicals, animació, discoteca mòbil i un vermut popular a càrrec de l’Associació Mitjanit, entre altres actes que es duran a terme fins arribada la matinada. A més de les tradicionals vaquetes. Demà serà un dia diferent, la platja del Cristall serà el lloc de la festa de l’espuma.

Aquesta edició, també compte amb la participació del festival de música electrònica que tancarà les festes de Sant Jaume el pròxim cap de setmana, el Mar Musik. La punta del Riu acollirà els concerts els dies 26 i 27 de juliol.

Per consultar tots els actes que es duran a terme durant la setmana vinent, aquest és el seu programa oficial.