.

.

TOTS 21

Cartell Taekwondo_v3

El Campionat d’Espanya de Taekwondo en categories cadet i sub-21 es disputa aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça. Més de 800 esportistes (548 en categoria cadet i 370 en categoria sub-21) participaran en la competició, coorganitzada per la Federació Espanyola de Taekwondo i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Pel que fa els horaris, dissabte tindrà lloc la competició de categoria cadet mentre que diumenge es disputarà el campionat sub-21. Les dues jornades començaran a partir de les 8 hores i s’allargaran fins les 20h. Les entregues de premis estan previstes a les 18h de dissabte (categoria cadet) i diumenge (categoria sub-21). S’instal·laran un total de 6 tatamis a la pista.

El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha volgut apuntar que “l’organització d’un esdeveniment esportiu a la ciutat com aquest s’emmarca en la voluntat dels Jocs d’apropar al territori el màxim nombre de competicions esportives per tal de posar en pràctica aspectes organitzatius i de logística de cara als Jocs del 2017. Alguns exemples recents són la final de la Supercopa ASOBAL d’handbol, la Concentració Internacional de Tennis Taula, la 1a Exhibició de salt d’alçada Tarragona 2017 o el I Internacionals de vòlei platja Tarragona 2017, entre altres”.

Exhibició de Hapkido i cascs electrònics
Una de les novetats de competició d’aquest cap de setmana serà la utilització de petos i cascs electrònics en els combats i una exhibició d’hapkido que tindrà lloc a la mateixa Tarraco Arena Plaça el dissabte a les 17 hores.