.

.

TOTS 21

Ja han començat els actes de Nadal a La Pobla. Foto: Cedida

Ja han començat els actes de Nadal a La Pobla. Foto: Cedida

El Nadal ha arribat a La Pobla i ho ha fet amb un espectacle de llum, color i il·lusions. En concret, amb el triple acte que el passat dissabte a la tarda va reunir més de 700 persones a la Plaça de la Vila, on va tenir lloc l’espectacle musical “Les caixes màgiques”. Després es va celebrar l’esperada i molt ben valorada projecció mapping sobre la façana de l’Ajuntament i, finalment, amb l’encesa de l’arbre de Nadal i la il·luminació nadalenca. L’acte, a més, va incloure un berenar popular a base de coca i xocolata.

Aquells que no van poder assistir a aquesta estrena nadalenca, o aquells que vulguin tornar a gaudir d’uns moments tan màgics, podran tornar a contemplar l’espectacular mapping els propers dissabtes 19 i 26 de desembre, en doble sessió (20.30 i 21 h).

Pel que fa a la resta de les activitats previstes en aquestes festes nadalenques, en destaquen aquelles de caire solidari amb La Marató de TV3. Així, el 13 de desembre tindrà lloc el tradicional bingo solidari que organitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes. A més, ja a la nit, les rialles estan garantides amb l’humor improvisat del Comando Impro. Aquest espectacle, que té un preu simbòlic de 5 €, lliurarà tota la recaptació a La Marató.

També es presenten com a plats forts del programa nadalenc el concert que el 18 de desembre oferirà l’Orquestra de la URV; l’espectacle musical familiar “La Bella i la Bèstia”, que acollirà el Casal Cultural el 19 de desembre; el concert dels televisius “Messengers”, finalistes de l’edició 2013 d’Oh Happy Day, que actuaran a La Pobla la tarda del dia de Sant Esteve; la imprescindible i molt esperada representació teatral dels Pastorets, tot un clàssic que a La Pobla arriba enguany a la seva 32a edició;o el sopar i revetlla de Cap d’Any, entre moltes altres propostes.

Encesa de l'arbre a la Pobla. Foto: Cedida

Encesa de l’arbre a la Pobla. Foto: Cedida