TARRAGONA 21

Aquesta cursa és la primera que es disputa dins del Circuit Solidari del Tarragonès 2019

Aquesta cursa és la primera que es disputa dins del Circuit Solidari del Tarragonès 2019

Aquest diumenge s’ha celebrat la vuitena edició de la Cursa Aquum Spa La Pineda Platja,que comptava amb dues proves atlètiques de 5 i 10 quilòmetres, i una caminada familiar de 1’3 quilòmetres, a favor de l’Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona i en record a Josep Barriach, membre del club Eurosport Vila-seca Fondistes que ha traspassat recentment.

L’atleta Xavi García, del club FACVAC, s’ha proclamat campió de laprova de 5 quilòmetres després de completar el circuit en 15 minuts i 56 segons, perdavant de Luís Manuel Álvarez(16’33”,Athletic Track Tarragona) i Andrés Sánchez (17’13”, Eurosport Vila-seca Fondistes). En categoria femenina, la vencedora ha estat la Laura Casadevall (22’05”, C.E. Trail Tarraco),seguida de la corredora Marta Montserrat (22’01”) i Natalia Gallardo (22’05”, Eurosport Vila-seca Fondistes).

Pel que fa a la prova de 10 quilòmetres, el podi masculíl’ha format Jordi García (33’42”, C.N. Tàrraco), Juan José González (33’58”, Spa i Salut –Athletic Track Tarragona) i Sergio Solanas (35’03”, Eurosport Vila-seca Fondistes). En dones, havençut l’atleta Yolanda Bergadà (40’34”, Athletic Track Tarragona),mentre quela Stella Beazzutti (42’44”,Athletic Track Tarragona)ilaRosa Valera (43’22”, Eurosport Vila-seca Fondistes) han sigut la segona itercera corredores en creuar la meta, respectivament.

Aquesta cursa, convertida ja en una cita ineludible en el calendari de proves atlètiquesdela demarcació, és la primera que es disputa dins del Circuit Solidari del Tarragonès 2019,que inclou diverses citesbenèfiquesmés disputades al llarg de l’any amb l’objectiu de recaptarmilersd’euros destinats a diverses iniciatives i entitats de la demarcació de Tarragona.

La prova l’organitzava pels clubs Eurosport Vila-seca Fondistes i Athletic Track Tarragona juntament amb l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events. A més, ha comptat amb el suport de BASF, RESPOL, la Diputació de Tarragona i el Centre d’Atenció Primària de l’Alt Camp, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, i l’AquumSpa,entre altres.