.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una edició anterior de la cursa. Foto: La Roca Foradada

La vuitena edició de la Cursa El Catllar torna aquest dissabte 20 de maig a la tarda amb una participació que superarà els 250 corredors.

Organitzada per l’Ajuntament del Catllar i el Club Excursionista Alliberaadrenalina la prova ofereix tres tipus de participació per tots els nivells, una cursa de trail running de 10km, de 21km i una caminada de 11km.

La jornada esportiva començarà a partir de les 17:30 amb les curses infantil a la Torre d’en Guiu, on estaran situades la sortida i l’arribada de totes les curses.

A 19h serà el torn de la caminada d’onze quilòmetres per la zona de Sant Simplici. A les vuit de la tarda començarà la cursa de 10 quilòmetres per la zona del Pantà, una cursa que degut el seu poc desnivell, 200 metres, és apta per iniciar-se al món del trail running. Abans, a les 19:30h, es donarà el tret de sortida a la cursa de 21km que fusionarà el circuit de la caminada amb el de la cursa curta per arribar a completar un circuit de 21km amb 420 metres de desnivell.

L’organització oferirà diferents serveis als corredors inscrits entre els que destaquen; cronometratge amb xip, avituallaments en cursa i meta, dutxes, vestuaris i guarda-roba. Per participar en les diferents curses serà obligatori l’ús de frontal.

Els inscrits podran recollir el seu dorsal des d’aquest divendres a la botiga La Roca Foradada i el mateix dissabte abans de les curses a la Torre d’en Guiu, epicentre de la jornada atlètica.