.

.

TOTS 21

La trobada va reunir gent de totes les edats.

La trobada va reunir gent de totes les edats.

Com és ja tradició, el segon diumenge de juny la plaça dels Pins de Roda de Berà es guarneix per acollir puntaires vingudes de molts racons de les nostres contrades per gaudir de la trobada anual, la qual enguany arribava a la seva setzena edició. És van donar cita un total de 153 puntaires, de 20 entitats diferents, vingudes de la Bisbal del Penedès, Artesa de Segre, Sant Esteve de Ses Rovires, Coma-ruga, Constantí, Calafell, la Pobla de Montornès, Reus, Tarragona o Roda de Berà, entre d’altres, que van gaudir des de les deu del matí fins la una de la tarda d’un calorós però agradable matí intercanviant experiències i consells amb les seves companyes. També van poder adquirir algun article de les cinc paradetes disponibles que es van ubicar al bell mig de la plaça.

Els membres de l’equip de Govern Llorenç Miró, regidor de Cultura; Isabel Mondéjar, regidora de Turisme; i Cèlia Treserres, regidora de Festes, van donar-les-hi la benvinguda i van lliurar a totes les presents el record de l’edició d’enguany.

La participació en aquesta trobada d’Alba i Rania, dues nenes de 10 i 7 anys d’edat, respectivament, demostra com aquest art de més de 400 anys d’història té un futur assegurat. Com a membres de l’Associació d’Art i Cultura de Coma-ruga porten un any aprenent aquesta pràctica gràcies a la seva professora Glòria, qui es va mostrar molt orgullosa de les petites.