.

.

TOTS 21

La cursa, en el moment de la sortida

Més de 1.200 persones de totes les edats, principalment dones, han participat en aquesta diada festiva de l’esport i la solidaritat durant el matí de diumenge.

Les guanyadores han estat:

1. Andrea Bernal Castelló (primera classificada per segon any consecutiu). Temps: 19:10
2. Cristina Polanco Cantón. Temps: 19:17
3. Anahi Herrera Servín. Temps: 19:47

A les 9.30 h han donat el tret de sortida de la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés, una cursa solidària per a té la cursa, que enguany estrenava nou circuit, els participants han passat per alguns dels indrets més cèntrics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya, la Rambla Francesc Macià o la Rambla del President Lluís Companys, on ha començat i ha acabat la prova.

L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, ha organitzat aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col. laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Aquesta quarta edició de la Women Race a Tarragona ha aconseguit reunir més de 1200 participants. Totes elles, de manera individual o per categories, han completat el recorregut de 5 quilòmetres i optaran als premis que es donen en cadascuna de les categories. Avui s’ha fet el lliurament de medalles a les tres guanyadores absolutes de la prova. I a mitjan octubre, l’organització convocarà la resta de guanyadores per donar-los els premis respectius.

El podi final, amb Andrea Bernal al capdamunt

La solidaritat, el motiu principal

En aquesta quarta edició, l’associació AFANOC Tarragona és l’entitat escollida com a beneficiària de la cursa. D’aquesta manera, l’AFANOC podrà reforçar els seus projectes locals contra el càncer infantil, com ara el suport psicosocial integral. I, a més, els podrà dur a terme de manera continuada, és a dir, durant tot el procés de la malaltia, acompanyant els infants i les famílies tant en l’àmbit hospitalari com en el lloc de residència.

L’organització de la Women Race El Corte Inglés ha mantingut obert un “Dorsal 0” per a totes aquelles persones que han volgut col· laborar-hi amb qualsevol import, sense necessitat de participar en la cursa. També ha impulsat la venda d’una gorra i una samarreta solidària amb uns preus de 7 i 3 euros respectivament. Fins ahir, encara s’hi podien fer donacions.

Totes les aportacions ec