.

.

TOTS 21

L'espectacle de Silvana, aquest cap de setmana a la Canonja.

L'espectacle de Silvana, aquest cap de setmana a la Canonja.

L’Impossible de la Canonja ha tancat la novena edició amb una assistència al voltant de 1.200 persones. Sens dubte han estat unes jornades amb un gran èxit de participació i no tan sols de gent de la Canonja sinó de molts aficionats a la màgia que venen de tots els racons del país. L’Impossible ha combinat, com cada any, els espectacles tancats amb els de carrer, i els de pagament amb els gratuïts. D’aquesta manera, com diu el regidor de cultura, Salvador Ferré “hem fet una programació adaptada a totes les edats i butxaques, buscant sobretot fidelitzar unes jornades que l’any que ve arribaran a la desena edició i que ja són un referent en el món de la màgia”.

De fet, l’espectacle que va obrir les jornades el divendres a la nit va comptar amb l’actuació de mags de gran prestigi internacional, com són la maga argentina Silvana, que va fer de mestre de cerimònies i presentadora de la nit, i que va oferir una actuació guardonada amb el Premi Mundial de Màgia a l’originalitat i que per primer cop es va veure a la província de Tarragona. També van actuar l’alemany M. Yurgen i els catalans Cia Mag Marin.

Un dels espectacles del festival de màgia 'Impossible'. Alberich Fotògrafs

Un dels espectacles del festival de màgia 'Impossible'. Alberich Fotògrafs

La màgia no és l’única protagonista de l’Impossible, també juga un paper molt important el clown, així doncs el dissabte a la nit l’Orfeó canongí es va omplir de gom a gom per veure  “La Gran A…Ventura” de Marcel Gros, comediant i pallasso des de fa 30 anys, que amb la seva representació fa recórrer al públic per una esbojarrada autobiografia a partir d’una gran lletra ‘A’ com a inici de “totes les paraules que porten bon rotllo –diu el pallasso–, com amor, amistat o aventura”.

Diumenge era el torn dels espectacles de carrer. La “Gran família” va omplir de jocs i bromes els carrers de la Canonja. El Xarlatà Màgic va enlluernar a tothom amb una gran maleta plena de somnis, on els objectes més quotidians cobraven vida. I per acabar el dia, l’espectacle de teatre visual Noom, a càrrec de Cia Aliskim & Luna,  va posar el punt i final a unes jornades consolidades pel que fa a públic i a actuacions que encaren ja la desena edició.