.

.

TOTS 21

Merino reconeix estar fotut, però confia en que l’equip s’aixecarà. Foto: Tarragona21

La derrota del Nàstic en el derbi ha estat molt dolorosa. Només calia veure les cares dels protagonistes. El tècnic Juan Merino no ho ha amagat, però també apunta a l’àrbitre com una de les claus de la derrota.

«Estem bastant fotuts, sobretot per la nostra afició». Clar i contundent ha estat el tècnic Juan Merino en la seva aparició en sala de premsa. «L’equip ho ha fet tot per guanyar el partit, però a vegades el futbol és capriciós». Merino ha apuntat a la figura de l’encontre. «No ha estat encertat amb nosaltres. Avui ho hem tingut tot en contra».

El tècnic andalús reconeix que «l’equip està molt tocat, però s’aixecarà com ja ho ha fet aquesta temporada. A Cadis tenim una altre final i anirem a guanyar. Després de veure avui el camp, aquest equip no pot baixar».

Xavi Molina reconeix que ha estat una «tarda complicada. L’equip s’ho ha deixat tot. Hem fet moltes coses bé. Se’t queda una cara de tonto, però no podem retreure res a l’equip».

Manu Barreiro tornava avui a l’equip després de deixar enrere la lesió. «Tothom ha vist el partit. Hem portat el pes i hem tingut les ocasions. Queden sis encontres, tres a casa, i tenim equip per aconseguir-ho».

Natxo González, un home feliç

La felicitat avui era roig-i-negre i el tècnic Natxo González n’era conscient de «lo feliç que fa això a la nostra gent de Reus». González explicava que «estem molt contents, perquè la victòria era fonamental i més en aquestes alçades.

L’heroi del partit era Badia, que amb les seves aturades donava els tres punts. «Al final el que importa és que hem aconsegut els 3 punts. No hi ha res més gran que guanyar al Nou Estadi. Hem guanyat els dos derbis a la Segona Divisió».