.

Stephane Emana en una acció del partit Foto:Bridó

La Pobla de Mafumet segueix viva als play-off d’ascens a segona B després de patir i de valent per eliminar al Tuilla asturià.

Els de Martín Posse que portaven un 0 a 0 del partit d’anada han gestionat un solitari gol d’Stephane Emaná als 30 min de partit per acabar superant l’elimintòria.

Els poblencs han dominat el partit a la primera part i gràcies a aquest domini un ciri dins l’àrea d’Álvaro l’ha aprofitat Stephane Emana amb el cap per fer el que seria l’únic gol de l’encontre.

A la segona part dues ocasions clares pel filial grana a les botes dels mateixos protagonistes, Álvaro i Emana. A partir d’aquí domini clar del Tuilla que amb l’expulsió del porter de La Pobla, Alberto Varo, al min68, s’ha vist amb possibilitats reals de superar la ronda.

Una gestió excel·lent del tempo de l’encontre i sobretot la denfensa dels poblencs han evitat que el conjunt asturià marqués el gol que l’hauria classificat.

La Pobla espera rival al sorteig que es farà aquest dilluns a Madrid a la seu de la RFEF. Per aconseguir l’ascens el filial grana haurà encara de superar dues rondes més