.

.

TOTS 21

Mare Terra Fundació Mediterrània i la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) han celebrat aquest divendres el seu tradicional dinar de Nadal en què participen treballadors, col·laboradors i amics d’ambdues associacions. A la trobada hi ha assistit més de vuitanta persones, convertint-se en el dinar de Nadal més multitudinari dut a terme per Mediterrània i la CET.

Com és habitual, un bon grapat de presidents d’associacions que formen part de la CET han participat en l’acte. També han pres part diversos polítics, com les regidores tarragonines Begoña Floria, Sònia Orts i Ana Santos. Així mateix, diversos representants del teixit empresarial i social de la ciutat no s’han perdut la cita, com és el cas del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, o la responsable de relacions externes del Port de Tarragona, Montse Adan.

Una tradició d’aquest dinar són els parlaments que es dirigeixen als assistents, que han anat a càrrec de Begoña Floria i del president de Mediterrània i la CET, Ángel Juárez. La regidora ha destacat la feina que estan fent les dues associacions i els ha animat a continuar treballant per seguir millorant Tarragona. Ángel Juárez ha estat, com sempre, directe i sincer. En primer lloc ha felicitat tots els presidents de les entitats pel seu esforç i dedicació, així com els voluntaris i amics de Mediterrània i la Coordinadora per la seva col·laboració. Alguns d’ells s’han portat cap a casa una sorpresa: un diploma commemoratiu per la seva estreta vinculació.

Juárez ha afirmat que s’han de concretar els nous grans projectes de ciutat, tenint en compte que els Jocs Mediterranis se celebren l’any vinent. En aquest sentit, ha manifestat que un dels temes que han de posar-se sobre la taula és el futur del ferrocarril i el possible alliberament de la façana marítima. “És una qüestió estratègica per Tarragona, però ens ho hem de creure si volem tirar-ho endavant”, ha dit.

També ha reivindicat la necessitat “de fer nous carrers que uneixin els barris amb el centre de la ciutat. És un problema que fa massa temps que arrosseguem”.

Finalment, el president de la CET ha incidit en la necessitat que es posi en marxa “d’una vegada per totes, i el més aviat possible” un estudi epidemiològic al Camp de Tarragona, i ha recordat que donaran a conèixer quins partits polítics donen suport a la proposta i quins no ho fan.