.

.

TOTS 21

Albert Bassas, representant de la marca HEAD; Joan Bel, director de Maximumpadeltour; i Pep Albalat, representant de la marca MUNICH pàdel. Foto: Tots21

Torna el MaximumPadelTour i ho fa amb novetats. Aquest matí ha presentat el seu calendari per aquest 2021 des d’una de la seves noves seus del circuit, el Club Tennis Monterols de Reus. Seran un total de 17 proves les que tidran lloc en els diferents clubs i entitats del Camp de Tarragona, entre maig i desembre d’aquest any, i que aplegaran prop de 2.500 participants únics, el doble de participació que en edicions anteriors.

Els tornejos es disputaran en 11 seus diferents de la província de Tarragona, d’entre elles dos de noves com són el Club Tennis Monterols de Reus i el Club Tennis Tarragona. Així, els tres grans clubs de la zona, el Monterols, el Tennis Tarragona i el Salou -rebatejat com a H2O- formen ja part del circuit MaximumPadelTour, que s’ha consolidat com a referent en el món amateur gràcies a les facilitats que ofereix als seus participants, com ara considerar-los tots per igual i sense distincions, pels apreciats regals de benvinguda o pels preus de les inscripicions, ha manifestat el seu director, l’ampostí Joan Bel.

Com a novetat d’aquest any, s’incorporen dues noves competicions: Maximum Sènior, pensada per als jugadors majors de 45 anys, i Maximum Junior, per als infants que s’acaben d’iniciar al món del pàdel.

A conseqüència del Covid-19, el MaximumPadelTour també s’ha tingut de reinventar per adaptar la competició a les noves restriccions. Per aquest motiu, els partits d’aquest nou circuit estaran limitats per temps i no pas per punts com fins ara. Amb aquest canvi, els organitzadors pretenen complir els horaris marcats en el calendari, fer que els partits no s’allarguin més del temps establert i que els participants no es tinguin de preocupar pel toc de queda vigent.

Fer el salt al Camp de Tarragona

En els darrers anys, MaximumPadelTour ha fet el salt de les Terres de l’Ebre al Camp de Tarragona, però la pandèmia ha frenat el seu creixement. Tanmateix, els organitzadors preveuen que durant aquest 2021 el circuit pot consolidar-se a la província. L’agost de l’any passat van assolir el rècord de participació en un dels torneigs del circuit en 240 parelles inscrites. Amb el bon ritme d’inscripcions que porten a dia d’avui, estimen arribar a la xifra de 300 parelles inscrites en una sola prova.

Joan Bel, director de MaximumPadelTour, ha explicat en la roda informativa de presentació que l’èxit del projecte ha estat possible gràcies als companys de viatge que ha tingut des de que va arrencar en el 2018, concretament als seus principals patrocinadors Munich i Head. I, com no, a tots els usuaris que, competició rere competició, continuen confiant amb el circuit.

Més afició al padel

Justament, la fi de les restriccions per la pandèmia han constatat un increment notable per l’afició al padel, amb registres d’inscripcions molt superiors als d’abans de la mateixa, ha subratllat Bel. ‘En 2020, amb l’apertura de les restriccions, vam viure el major nombre d’inscrits en un torneig de padel a la província, amb 242 parelles al torneig Global, un rècord que superà l’anterior, del gener del mateix any’, ha destacat. L’objectiu serà arribar a les 300 en la propera edició.

El representant de Munich, Pep Albalat, ha remarcat que estan ‘molt contents amb la feina realitzada durant els darrers tres anys’. L’objectiu de la marca catalana és ‘seguir col·laborant per fer créixer, encara més, el circuit’.

Per la seva banda, Albert Bassas, representant de Head, ha expressat que el desig de la marca és seguir apostant pel projecte ‘perquè es converteixi en el circuit de referència a tota Catalunya’.

Per a més informació, podeu accedir al web oficial del circuit:
www.maximumpadeltour.com