.

.

TOTS 21

Matías Alonso en la seva presentació oficial com a candidat de Ciutadans a Tarragona. Foto: Cedida

Matías Alonso en la seva presentació oficial com a candidat de Ciutadans a Tarragona. Foto: Cedida

El secretari general de Ciutadans (C’s) i número 1 per Tarragona en les eleccions al Parlament de Catalunya, Matías Alonso, ha afirmat que les properes eleccions autonòmiques “són una oportunitat transcendental per obrir una nova etapa política a Catalunya”. Alonso ho ha dit en la roda de premsa de presentació dels cinc primers candidats de la formació per a les eleccions del 27-S. El cap de llista de C’s per Tarragona ha assegurat que “és temps d’unitat i reformes, i no de bàndols” i ha reclamat “un govern per a tots els catalans i que sigui lleial a l’ordenament democràtic”.

Matías Alonso ha explicat que des de la formació treballarem per “desencallar els tràmits perquè es duguin a terme les infraestructures pendents a la província” i que “defensarem una sanitat pública, de qualitat i universal per a tots els habitants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.”

Alonso ha criticat que “Artur Mes pretengui amagar el seu desgovern amb l’objectiu de fracturar i dividir una societat avançada com la catalana i l’espanyola.” En relació a la llista única, el candidat tarragoní ha sentenciat que es tracta d’ “una llista de polítics que amaga a polítics”, i ha constatat que “es tracta d’una candidatura política i no civil ja que està formada per militants del separatisme des de fa anys”. Alonso ha lamentat que “alguns creuen que la solució sigui desconnectar d’Espanya.” Matías Alonso, ha fet referència al fet que “no hi ha una candidatura homologable en la resta de països europeus amb la llista unitària” i ha ressaltat que “a Artur Mas no ho reben en cap institució europea”.

Els cinc primers de Ciutadans

Número 2: Francisco Javier Domínguez

Francisco Javier Domínguez Serrano, nascut a Baena (Córdoba) en el 1968, viu des dels sis mesos al barri del Port.  És enginyer agronom.

Va treballar com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària Mas Bové de Reus, va col·laborar en el laboratori d’investigació agrària de la Universitat de Lleida. Des del 99 funcionari de l’Ajuntament de Tarragona i en l’actualitat és cap de parcs i jardins.

Número 3: Carlos Sánchez Martín

Carlos Sánchez Martín, nascut a Montcada i Reixac al 1980, resideix des de fa 20 anys a la província de Tarragona.

Va cursar diferents estudis en matèria de seguretat ciutadana i cívica, des de fa 10 anys pertany a les forces i cossos de seguretat de l’estat i actualment és funcionari de l’Ajuntament de Cambrils, on resideix actualment.

Número 4: Lorena Roldán

Lorena Roldán Suárez, nascuda a Tarragona el 7 d’agost de 1981. 33 anys. Va cursar la llicenciatura en Dret a la Universitat Rovira i Virgili, així com el Màster d’Accés a l’Advocacia per la Fundació URV.

Número 5: Sandra Gónzalez

Sandra González Rodriguez, nascuda a Vila-Seca al 1980. És diplomada en Treball Social i actualment pertany al cos de personal laboral de Correus i Telègrafs.

Col·labora en diverses entitats i associacions amb fins socials i és membre de la junta directiva de l’agrupació de Ciutadans Vila-Seca, on va formar part de la candidatura a les últimes eleccions municipals.