.

.

TOTS 21

Matías Alonso, després de reunir-se amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona i una representació de l’ens. Foto: Cedida

“Catalunya necessita un govern que doni estabilitat i seguretat jurídica a les empreses”. Així ho ha dit el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, després de reunir-se amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona i una representació de l’ens. “Coincidim amb els empresaris en el fet que, ara mateix, les prioritats passen per lluitar contra la pandèmia i també per generar ocupació i aquestes han de ser també les prioritats del proper govern de la Generalitat”. A la trobada també han assistit el número 4 per Tarragona, Francisco Domínguez, i el número 7 per Barcelona i portaveu en temes econòmics de Cs, Josep Maria Cano.

Alonso ha qualificat la reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona com a “molt productiva” i ha assegurat que “és necessari impulsar una llei de cambres catalana, perquè aquestes puguin donar servei a les empreses en les millors condicions”. “Avui hem volgut escoltar de primera mà les reivindicacions i necessitats dels empresaris”, ha destacat.

Per últim, el cap de llista de Cs per Tarragona ha assegurat que “Catalunya necessita un canvi de cicle amb un nou govern que passi pàgina al ‘procés’ i que no faci perdre més oportunitats als catalans”. “Per garantir que això sigui possible l’únic vot útil és el de Cs” i ha animat tothom “a anar a votar el 14F”.

Redacció