.

.

TOTS 21

Eufòria a la seu electoral de Ciutadans a Tarragona. Foto: Tarragona21

Eufòria, satisfacció, alegria i el sisè diputat a la demarcació (el que perdia el popular Alejandro Fernández) confirmat durant el discurs de victòria d’Inés Arrimadas per televisió, rebuda amb crits de “Presidenta” per les desenes de militants, simpatitzants i apoderats d’arreu d’Espanya (des d’Aragó, València, Ceuta i Andalusia) a la sala de l’Hotel Ciutat de Tarragona. Per si algú ho dubtava encara, Ciutadans ha vingut per quedar-se. “Avui hem tornat a fer història!”, exclamava el cap de llista a la demarcació, Matías Alonso. Un veterà de quan “ara fa només cinc anys no estàvem representants en aquesta província. Fa poc més de dos en teníem quatre i ara ja en som sis”. Les noves cares corresponen a la cambrilenca Maialen Fernández, economista i treballadora d’una entitat financera, i Fernando Pecino, el crack tarragoní que ha coordinat la campanya (els crits de “Pecino” han ressonat per tota la sala) i que uneix a la seva condició de lletrat de l’administració de Justícia la de secretari d’Organització provincial del partit.

“Ho podem dir molt clar! Hem guanyat les eleccions a Cataluny, a la província i a Tarragona ciutat”, refermava Alonso, etzibant que “impossible és només una opinió. Cada cop que ens deien que no podíem, que no estava al nostre abast, ho hem fet i ho hem tornat a fer”. Alonso destacava “la gran campanya que hem fet amb la millor líder política de Catalunya, Inés Arrimadas. I aquí no acaba res. A partir d’ara comença tot per fer possible el somni de molts catalans: cal que arribi una nova primavera a Catalunya, on es cohesioni tota la societat per tornar a fer de Catalunya la principal regió d’Espanya”, asegurava sense perdre de vista l’objectiu final: “És un projecte de regeneració política no només per Catalunya sinó també per Espanya”.

Alonso seguia l’argumenta d’Arrimadas i apuntava que els independentistes “mai més podran parlar en nom de tota Catalunya perquè la primera força ara és Ciutadans”, mentre els assistents cridaven “alcalde” a Rubén Viñuales i “rècord” davant d’uns resultats de Champions.