.

El CBT ha caiguat contra un gran rival. Foto: Eduard Hernando

L’Ibersol CBT no pogut sumar aquesta tarda la victòria al Serrallo davant el Barça B (61 – 79). Tot i començar bé el partit, el nivell físic de l’equip blaugrana ha resultat determinant per decantar la balança a favor del conjunt blaugrana, superior avui a l’equip de Berni Álvarez. Víctor Vinós ha estat el jugador més destacat de l’Ibersol CBT, amb 13 punts, 2 rebots, 5 faltes rebudes i 12 de valoració.

Els tarragonins entraven de cara al partit, amb un triple de Tugores que encetava el marcador i amb una cistella del nouvingut David Ndiaye (5 – 0). La concentració dels de Berni Álvarez era màxima en defensa, per tal de no deixar-se sorprendre pel potencial físic del rival. Tot i això, el Barça retornava el parcial de 0 a 5 per igualar les forces. Vinós feia que els seus agafessin de nou la davantera, i un actiu Ndiaye aportava positivament en atac, forçant faltes, i en defensa, dominant el rebot. Adrià Duch despertava des de la línia de tres (11 – 7), però les bones accions del conjunt blaugrana els posava per davant per primera, i definitiva, vegada (11 – 12). El Barça posava una marxa més en el tram final del quart i aconseguia una renda de 10 punts (16 – 26).

Els blaus iniciaven el segon quart amb la voluntat de jugar amb transicions ràpides. Quatre punts consecutius de Torres tornaven a posar els seus en la lluita pel domini del marcador, però el Barça tornava a anotar amb facilitat i es posava de nou amb un +10 (23 – 33). La intensitat defensiva dels barcelonins era massa per a un Ibersol CBT que no trobava la manera de plantar-li cara a l’equip visitant. Els de Berni volien córrer però el Barça estava molt ben ubicat, i mantenia el coixí dels deu punts (28 – 38). Tugores i Vinós aconseguien reduir la diferència, posant-la a 7 i, quan l’Ibersol CBT recuperava sensacions, els blaugrana tornaven al seu joc pràctic per ampliar de nou als +10, una diferència amb la que s’arribaria al descans (35 – 45).

El Barça B tornava a pista molt endollat. Imprimia un ritme molt alt i el partit es tornava una mica boig. Havien de passar tres minuts perquè els blaus anotessin, i ho feien via Jaume Zanca, però els triples dels blaugrana feien molt mal a l’Ibersol CBT. Torres intentava dotar de caràcter els seus, i Zanca assumia el rol anotador (41 – 54). Aarón Guzmán anotava un triple sobre la botzina per deixar el quart en 46 a 58.

Zanca donava oxigen als seus amb un triple des de la cantonada i amb l’arrencada dels deu minuts decisius. El Barça B però tenia les idees molt clares i ho plasmava sobre el parquet. No es deixava sorprendre tot i les insistents accions blaves, que no trobaven encert i no aconseguien rebaixar la diferència. El Barça B s’emportava el partit per 61 a 79.