.

.

TOTS 21

L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, surt somrient dels jutjats del Vendrell acompanyat del seu advocat, Xavier Melero. Foto: ACN

L’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, surt somrient dels jutjats del Vendrell acompanyat del seu advocat, Xavier Melero. Foto: ACN

L’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha defensat la gestió del seu govern en la contractació del lloguer amb opció de compra de dos locals, que el jutjat del Vendrell investiga per haver estat adjudicats, presumptament, a dit. «Els espais eren molt idonis i -la contractació- no es va en fer en funció de les persones, sinó dels locals. A més, estava tot avalat amb informes tècnics», ha afirmat Masagué a la sortida dels jutjats després d’unes tres hores de declaració.

Masagué, que està imputat pels delictes de prevaricació, malversació i tràfic d’influències dins d’aquesta primera peça separada del suposat cas de corrupció al municipi, ha negat haver defraudat «cap euro».

Masagué s’ha mostrat sorprès perquè aquest cas hagi arribat als jutjats. «Són dos locals que són molt idonis i que requereixen les condicions que feien falta per tirar endavant els projectes de la policia local i de Clarà», ha assegurat als periodistes després de finalitzar la seva declaració.

L’exbatlle ha assegurat que la tria dels locals es va fer en funció dels espais i no en funció de les persones, i que així ho van avalar els informes tècnics. En el primer dels espais, on està ubicada la comissaria de la policia local, Masagué ha afirmat que els agents «n’estan encantats».

‘Em sento utilitzat pel sistema’

De fet, la peça separada dels locals és només una de les branques que s’investiguen dins el presumpte cas de corrupció a Torredembarra, que va esclatar el 26 de juny de l’any passat amb el registre de l’Ajuntament per part de la Guàrdia Civil, la detenció de Masagué i diversos regidors. Sobre la seva situació, l’exalcalde ha afirmat sentir-se «utilitzat pel sistema» i ha opinat que li ha passat factura «anar contracorrent» i «haver tingut molts enfrontaments perquè defensava tirar els projectes endavant».