.

.

TOTS 21

Marina Mitjans i Pol Teruel. Foto: Cedida

Marina Mitjans i Pol Teruel. Foto: Cedida

Marina Mitjans i Pol Teruel, del Golf Costa Daurada, s’han proclamat subcampions, en les seves respectives categories, del primer Puntuable Zonal Juvenil de la RFEG, organitzat per la Federació Catalana de Golf a Infinitum.

Han estat dues jornades de competició intenses disputades als recorreguts Lakes i Hills durant les quals els joves jugadors catalans han mostrat la qualitat que atresoren a les categories cadet, infantil i sub12 i els seus desitjos de competir al màxim nivell. 

Així, doncs, després de les dues jornades de competició scratch stroke play, els subcampions en la categoria major de cadets han estat Marina Mitjans i Àlex Company, només superats per Jan Farré Ariño i Marie Eloide Prats-Rigual. 

A la categoria Infantil, subcampionat per Pol Teruel i Fiona del Olmo i victòria per Xavi Yagüe i Adriana García. 

Des del Golf Costa Daurada volem donar l’enhorabona a la Marina, al Pol, a totes i tots els campions i subcampions, als també jugadors i jugadores del Golf Costa Daurada Tito Viñas, Pol Riu, Carlota Gutiérrez, Raisa Valero i als nens i nenes que han demostrat un esperit de competició i companyonia admirable.