.

Maria Álvarez a la final del Català d'atletisme Foto:CATarragona

Maria Álvarez a la final del Català d’atletisme Foto:CATarragona

Els atletes del Club Atletisme Tarragona van obtenir uns magnífics resultats en el Campionat de Catalunya de pista coberta en categroia junior, disputat aquest diumenge a Sabadell, assolint un podi i dues places de finalista. Maria Álvarez va aconseguir una excel.lent medalla de plata en la prova del salt d’alçada, en finalitzar segona amb un millor salt de 1,53 metres. Es dona la circumstància que altres dues atletes van assolir la mateix alçada i amb el mateix número de salts nuls, de manera que es tracta d’una demadlla de plata compartida entre tres. La victòria fou per a l’atleta Mar Vico, del FC Barcelona, amb 1,63 metres.

Helena Ríos completà també una excel.lent jornada, en la que va participar en tres proves amb resultats força interessants. En el salt amb perxa, confirmava la seva progressió i aconseguia marca personal en superar el llistó situat en 2,40 metres, assolint la cinquena posició final. En els 200 metres llisos era quarta en la seva semifinal, amb un temps de 29.17, mentre que en els 60 metres tanques era sisena de la seva semifinal, amb 10.97, quedant fora de la final en ambdues proves.

I el velocista Jesús Muñoz finalitzà en una molt meritòria setena plaça en la final dels 200 metres llisos, amb un temps de 24,34 segons, després d’obtenir el pasi a la final en completar una magnífica semifinal, amb un gran temps de 24,01. Muñoz també va participar en la prova dels 60 metres llisos, en la què no va poder entrar a la final en acabar cinquè de la seva semifinal amb un temps de 7.46 segons.