.

.

TOTS 21

Reina

Reina en una imatge de l’estada a Andorra. Foto:Nàstic

Diuen que els porters de futbol són fets d’una pasta especial, que no qualsevol pot estar sota els pals d’una porteria. Manolo Reina és d’aquests personatges diferents que causen admiració i crítiques al mateix temps. El porter del Nàstic s’ha consolidat com a un fix als onzes de Vicente Moreno tot i la competència del que fins ara exerceix el rol de suplent, Tomeu Nadal.
La porteria del Nàstic sembla coberta amb garanties per dos porters contrastats i que han demostrat el seu alt grau de competitivitat i compromís les darreres temporades.
Reina, amb el Zamora de Segona B sota el braç, ara per ara és l’únic jugador de la plantilla que ha jugat tots els minuts de lliga que s’han disputat. En total el porter andalús ha jugat ja els 1.080 minuts que han significat les dotze primeres jornades.
Fins aquesta darrera jornada Reina compartia el lideratge de minuts jugats amb Pablo Marí i David Rocha. El primer per decisió tècnica i el segon per sanció no van jugar davant de la SD Huesca i Reina encapçala ara aquesta classificació honorífica de ser l’únic component de la plantilla grana que ho ha jugat tot.
La dada té més mèrit si s’analitza que fins ara Vicente Moreno ha utilitzat ja a vint-i-tres futbolistes i ha fet dotze alineacions diferents en els dotze partits jugats.
Reina és un dels nou porters de la categoria que ho han jugat tot. D’aquests, Isaac Becerra del Girona i Serantes del Leganés presenten els mateixos registres de gols encaixats que el porter grana, 12. Fins ara Reina ha encaixat una mitjana de gol per partit que el permetria però lluitar pel Zamora, ja que cap altre porter amb tants partits jugats millora els números del porter grana.
Tot apunta que Reina seguirà sent titular aquest diumenge a Oviedo on els grana jugaran ja la tretzena jornada de lliga, la tretzena amb Manu Reina a la porteria.