.

.

TOTS 21

Dos investigadors encaputxats, un de la Guàrdia Civil i un dels Mossos d’Esquadra, a Vinaròs, enraonant amb un agent de la policia de l’Estat amb arma llarga. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra estan molestos amb la Guàrdia Civil perquè s’ha atribuït en solitari la detenció a Vinaròs del presumpte col·laborador de la cèl·lula gihadista que va atemptar a Barcelona i Cambrils. Segons han assegurat fonts de la policia catalana a l’ACN, la d’aquest divendres és una operació conjunta entre ambdós cossos policials, després que els investigadors dels mossos contactessin amb la Guàrdia Civil per practicar l’arrest, ja que l’Institut Armat és qui té les competències en aquesta localitat del Baix Maestrat.

Tot i això, la comunicació oficial que ha fet el Ministeri de l’Interior no fa cap referència a la intervenció dels Mossos d’Esquadra, que també està present en el registre domiciliari. Les mateixes fonts han assenyalat que la investigació dels atemptats per part de la policia catalana ha permès relacionar aquest individu amb els terroristes. El detingut és un jove de 24 anys i nacionalitat marroquina que hauria col·laborat amb la cèl·lula en matèria logística d’explosius.

ACN