.

.

TOTS 21

Les emocions i els valors de LaLiga Genuine Santander es preparen per a una nova temporada que es preveu molt il·lusionant amb la disputa de 189 partits repartits en un total de tres fases de competició.

La primera fase es dividirà en dues seus diferents; la primera, del 28, 29 i 30 de gener, on la Fundación Málaga CF acollirà a la meitat dels equips participants en La Rosaleda, amb motiu del 80è aniversari de l’estadi blanc-i-blau. La segona seu, els dies 25, 26 i 27 de febrer, comptarà amb el Cádiz CF com a club amfitrió i acollirà als equips restants a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz.

Els amfitrions de la segona fase seran la UD Las Palmas, els dies 1, 2 i 3 d’abril a la Ciudad Deportiva Barranco Seco i el Real Sporting de Gijón els dies 22, 23 i 24 d’abril a la Ciudad Deportiva de Mareo, també amb la meitat dels equips Genuine repartits en cadascuna de les seus.

El punt i final de la competició arribarà de la mà de l’Athletic Club Fundazioa com a amfitrió els dies 3, 4 i 5 de juny. La Ciutat Esportiva de Lezama presenciarà la gran fase de tancament de la temporada 2021/22 de LaLiga Genuine Santander, on es reuniran tots els equips participants i es descobrirà qui aixecarà els més que desitjats trofeus Esportius i de Joc Net.

Després d’un espectacular tancament de la temporada 2019/20 viscut a Tarragona fa unes setmanes, la competició organitzada per LaLiga a través de la seva Fundació i consistent en una lliga de futbol composta per equips de persones amb discapacitat intel·lectual, afrontarà la seva quarta edició amb un total de 42 equips participants, després de la recent incorporació de Fundació Barça, SD Ponferradina, CF Fuenlabrada, Burgos CF, FC Cartagena i UD Ibiza.

Banc Santander continuarà donant suport a aquest projecte socialment responsable com title sponsor de la competició aquesta nova temporada. A més, LaLiga Genuine Santander comptarà de nou amb la implicació de les seves marques associades, els qui aportaran un gran valor afegit a aquesta competició de futbol i valors.

Redacció