TOTS 21

Imatge del partit de la primera volta celebrat al Nou Estadi. Foto: Nàstic

El Nàstic afronta aquesta tarda el camp del Rayo Majadahonda (18 h) una nova vida, almenys per la quantitat de moviments que hi ha hagut fins a darrera hora en el mercat d’altes i baixes. S’han fet fins a onze fitxatges, les mateixes baixes que s’hi han produït. Un canvi radical per revertir una situació dramàtica, cuer i a sis punts de la salvació.

La darrera victòria a fora va ser a Extremadura, a la jornada 18. Els grana encadenen tres derrotes consecutives lluny del Nou Estadi.

Bernabé Barragán tornarà a la porteria després d’estar-se al dic sec i el seguirà una defensa de cinc jugadors, amb Abraham i Pipa, que van fer un gran partit contra Las Palmas, de nou de carrilers. El lloc per als centrals podria ser per a Noguera, Villanueva i Salva. Fali torna al mig del camp. No s’espera massa canvis en general, i a dalt podria repetir de sortida el savanter Sadik, acompanyant Luis Suárez, que aquest cop no tindrà al seu costat Manu Barreiro, que ha fet cap al Lugo. Continuen lesionats Iván López, Ramiro Guerra i Djetei, i Coris ha començat a entrenar. Una baixa notable, per expulsió, serà la de Thiouné.

Enrique Martín ho tenia clar divendres en la compareixença de premsa: «Volem seguir el camí que vam fer davant Las Palmas. Vull que l’equip s’assembli al de diumenge passat però encertant de cara a gol».

Davant es trobarà un Rayo Majadahonda que arrossega nou partits consecutius sense guanyar i té força baixes. Tot i això, es troba un punt per damunt de la salvació. L’equip d’Iriondo, ha vist com al mercat d’hivern li marxava Aitor García, un puntal, al temps que incporava Dani Romera, Aristóteles Romero i Héctor Rodríguez.