TOTS 21

Concert de Vergüenza Ajena de LaPobla

Concert de Vergüenza Ajena de LaPobla

La Festa Major d’hivern a La Pobla de Mafumet ja està en marxa i, com de costum, ho ha fet amb un gran seguiment i assistència als actes programats per part dels habitants del municipi. Tret del contratemps de l’amenaça de pluja, que va obligar a ajornar el parc d’inflables i circuit de motor per als infants previst per al matí de diumenge, la programació segueix el seu curs i s’està desenvolupant segons les previsions.

En aquest sentit, el Casal Cultural va omplir dissabte l’aforament de la seva platea per a la celebració de la gala familiar del setè festival de màgia “Abraca… Pobla!”, mentre que la gala internacional celebrada diumenge a la tarda va registrar el ple absolut en l’aforament del Casal.

En ambdós casos, el públic assistent va quedar gratament sorprès per l’espectacle ofert, així com pels increïbles trucs que va presenciar.

Així mateix, també va registrar una bona assistència la representació de l’obra teatral “Llir entre cards”, que La Corriola Teatre va oferir la tarda de dissabte. Finalment, la programació d’aquest

primer cap de setmana de Festa Major es va veure completada al punt del migdia del diumenge, quan unes 550 persones van acudir al Pavelló municipal per assistir al vermut popular i solidari.

Aquest, amenitzat pel ritme i l’alegria que sempre proposen els tarragonins Vergüenza Ajena, va comptar a més amb un ingredient solidari, ja que tota la recaptació va ser destinada a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral –la Muntanyeta.

Ara, un cop superat el primer cap de setmana de celebracions, L’activitat festiva viurà un parèntesi fins al proper dissabte, 26 de gener, quan els pobletans duran a terme la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó, ubicat a les instal·lacions de Dow Chemical. Serà al punt del migdia, la mateixa hora en què els més petits podran gaudir de la gran festa infantildel Lledó, que tindrà lloc a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal. Ja a la tarda, el protagonisme serà per al Ball de diables Els 7 Pecats Capitals, que lideraran junt amb altres balls de diables convidats el Correfoc adult del Lledó. Finalment, la jornada es veurà arrodonida amb el sopar de germanor, en què com sempre l’Ajuntament facilitarà l’espai i la beguda, mentre que els assistents hi aportaran el seu sopar, en una vetllada que estarà amenitzada musicalment pels DJ del municipi.

L’endemà, 27 de gener, no hi haurà temps per a l’avorriment: a primera hora, la timbalada del Ball de diables despertarà els pobletans, que al llarg del matí podran gaudir del mercadet d’objectes de segona mà -organitzat per l’Associació Familiar Més 30-i de la 12a Trobada d’intercanvi de plaques de cava, ambdós al Parc de les Pobles, mentre que el carrer Mina de Madró acollirà, d’11 a 15 hores, el Food Truck Day Lledó. A més de les suculentes ofertes gastronòmiques que s’hi aplegaran, l’activitat estarà amenitzad a musicalment per la Small River Dixie, i també hi haurà una zona d’esbarjo infantil amb inflables i pintacares.

La música seguirà sent protagonista a la tarda, quan el Casal Cultural obri portes per rebre una de les actuacions més esperades d’aquestes festes: Manu Tenorio protagonitzarà un concert on presentarà el seu darrer treball discogràfic, a més de repassar alguns dels seus grans èxits, en un acte que té un rerefons solidari, tota vegada que la recaptació íntegra serà destinada a finalitats solidàries.

Igualment solidària serà la representació de l’obra teatral “El tràmit”, que el 3 de febrer portarà fins a La Pobla artistes de renom com ara David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier

Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana. Com en el cas de Manu Tenorio, l’entrada té un preu de 5 euros i la recaptació íntegra serà destinada a finalitats solidàries.

El programa complet de la Festa Major del Lledó a La Pobla de Mafumet ja està disponible a l’App femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter.