.

.

TOTS 21

Castellvell del Camp acull avui la 2a Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), organitzada per l’Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC) amb la col·laboració de l’Ajuntament. Amb la Pista de Castellvell com a centre d’operacions, presenta 13 cervesers -respecte als 9 de la primera edició- i hi haurà representades 60 referències de cerveses. Enguany també s’ha incrementat el nombre d’activitats paral·leles: campionats de Cornhole (12h) i de galets (18h) o els concerts dels grups Terra Ferma i Julivert (a partir de les 21h). Durant tot el dia també hi haurà la presència de la food truck de The Big Whim i d’El Rincón Celeste, amb cuina mediterrània, pizzes i empanades.

Els tretze cervesers presents a la mostra provenen de diverses procedències: Attik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Dúa Sparkling (itinerant), Juguetes Perdidos (Argentina), Màger (La Llacuna), La Quince (Madrid), Segarreta (Santa Coloma de Queralt), La Sitgetana (Sitges), Reptilian (El Vendrell) i Wylie (Sitges).

Coincidint amb la celebració de la MOMA, enguany es presentarà ‘L’Ermita’, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp. Es podrà adquirir a la mostra per un preu solidari de 2,5 euros, que aniran destinats a les persones refugiades d’Ucraïna.

Redacció