.

.

TOTS 21

El diputat popular Rafael Luna

El diputat popular Rafael Luna

El Diputat al Parlament de Catalunya i membre de la ponència per la nova llei electoral catalana, Rafael Luna, ha assegurat que el Partit Popular Català no acceptarà “ni la proposta de CiU ni la proposta del PSC respecte aquesta nova llei” donat que “totes dues resten importància i representativitat a la província de Tarragona”.

Luna ha explicat que “la nova llei electoral no ha de tenir cap repercussió ni pèrdua de diputats per Tarragona” i que, per aquest motiu, l’oficina parlamentària treballa en diverses mocions “per evitar aquesta pèrdua de representativitat”.

En la mateixa línea, el Portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha explicat que la intenció és la de “garantir que a la nova llei electoral catalana, si s’acaba aprovant, Tarragona no perdi pes representatiu al Parlament”. “Estem a favor d’una llei que sigui més proporcional, però condicionat perquè no signifiqui un canvi en el pes representatiu de la província de Tarragona”.

Millo ha recordat que “els que reclamen el desenvolupament de l’Estatut de Catalunya haurien de mirar-se el melic i veure que Catalunya és la única comunitat autònoma que no té llei electoral per culpa dels que han governat a Catalunya”.