.

.

TOTS 21

Luismi, del Valladolid, està a punt de tancar la seva cessió al Nàstic. Foto: Cedida

Luismi, del Valladolid, està a punt de tancar la seva cessió al Nàstic. Foto: Cedida

Luís Miguel Sánchez Benítez, Luismi, jugador del Real Valladolid, s’incorpora avui als entrenaments a les ordres de Juan Merino. El jugador, que està a punt de tancar la seva cessió pel Nàstic fins a final de temporada, ha rebut avui la conformitat del seu club d’origen per exercitar-se a les odres del tècnic grana.

Luismi és un jugador jove, de 24 anys, format a les categories inferiors del Sevilla. Es tracta d’un migcampista dretà, de caràcter defensiu, i amb experiència a Segona Divisió. A més, va arribar a debutar a Primera amb el Sevilla la temporada 14/15.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD espera poder fer oficial, en les properes hores, l’acord amb el Real Valladolid per obtenir la cessió del jugador, fins a final de temporada.

El preparador físic Raúl López no seguirà al Nàstic i el substitueix Jordi Abella

L’entitat grana i el preparador físic del primer equip, Raúl López, han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia. Amb l’arribada del nou tècnic, Juan Merino, el Nàstic, juntament amb l’entrenador, han decidit realitzar aquest canvi en l’estructura del cos tècnic de l’equip. Jordi Abella serà el nou preparador físic del primer equip, i s’ha incorporat avui mateix a les sessions de treball de l’equip grana.

El tarragoní, que fins ara era el segon entrenador i preparador físic del Juvenil A, deixarà de desenvolupar aquesta tasca al planter grana. El recanvi d’Abella al Juvenil serà anunciat en els propers dies. El Gimnàstic de Tarragona, SAD vol agrair a Raúl López la professionalitat amb la que ha treballat durant la seva estada a l’entitat i li desitja el millor en el futur professional i personal.