.

L’atleta veterà del Club Atletisme Tarragona Luis Sáez va proclamar-se de nou campió d’Espanya en la prova de salt de llargada M65 en el Campionat d’Espanya de Veterans, disputat aquest cap de setmana a Alcobendas, i en el què l’equip tarragoní, integrat també per Marisa Pradillo, Joana Pinyol, Josep Maria Mateo i Pere Pardines va assolir un total de cinc medalles.

La victòria de Sáez es produí en el penúltim salt, en el què va poder superar la resta de contrincants amb un magnífic salt de 4.15 metres. En Luis va participar també en la prova de llançament de javelina, en la què finalitzà en quarta posició, amb un important registre de 28.49 metres.

Josep Maria Mateo, ja força recuperat de les seves molèsties als isquitibials, va aconseguir la medalla de plata en la prova del salt d’alçada M50, en superar el llistó a una alçada de 1,56 metres. Mateixa alçada que va superar en Pere Pardines, bronze en aquesta prova, pel major número de salts nuls realitzats durant el concurs.

En Pere va realitzar també una gran cursa en la prova dels 110 metres tanques M50. Tot i còrrer en la sèrie més lenta, Pardines s’imposava amb un magnífic registre de 17,33 segons, que li permetien assegurar una altra medalla de bronze, ja que només dos atletes de l’altra sèrie el superaven per temps.

Excel.lent medalla de bronze també per a Marisa Pradillo en la prova del salt d’alçada F50, en la que es veia obligada a superar el llistó a una alçada de 1.10 metres per assegurar la medalla. La Marisa va ser també quarta en la prova del llançament de disc, amb una marca de 17.52 metres, i cinquena en el salt de llargada, amb un millor salt de 3.26 metres.

Per la seva banda, Joana Pinyol, encara en procés de recuperació de les seves molèsties al hombro, era sisena en el llançament de disc F50 amb un millor llançament de 13.58 metres, i vuitena en el llançament de pes, amb 6.44 metres.

A destacar també la participació d’en Josep Maria Mateo en les proves dels 100 i 200 metres llisos, en les que finalitzà cinquè i setè, respectivament, penalitzat per un fort vent en contra en ambdues proves, que completà amb unes marques de 12,90 i 26,09 segons, respectivament.